Το διαγνωστικό κέντρο Genelabs ιδρύθηκε έχοντας στον πυρήνα της δράσης του την προσφορά αιματολογικών και γυναικολογικών εξετάσεων με τα πιο αξιόπιστα ιατρικά μηχανήματα, Siemens , Roche   και  biomerieux ,  τηρώντας τα αυστηρότερα ιατρικά και επιστημονικά πρωτόκολλα.

 

Το κέντρο πραγματοποίει συμμετέχει σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους.  Το κέντρο μας κατέχει ISO9011 και προβαίνει σε συνεχείς μετεκπαιδεύσεις και αξιολογήσεις του προσωπικού του.

 

Δίδεται η δυνατότητα παροχής ιατρικών υπηρεσιών και σε ιατρούς  μέσω της παροχής ιατρικών εξετάσεων στους ασθενείς τους.

Επιπρόσθετα,  πιστεύοντας στην σημασία της εξατομικευμενης και διαπροσωπικής επαφής κτίζουμε προσωπική σχέση με τον πελάτη μας και διατηρούμε μια σταθερή αμφίδρομη σχέση που έχει ως σκοπό την ενημέρωση και την καθοδήγηση του πελάτη μας πάνω στα ζητήματα υγείας.

Δίδεται η δυνατότητα παροχής ιατρικών υπηρεσιών και σε ιατρούς μέσω του ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος B2B μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφοράς του κέντρου μας.

 

 

English EN Greek EL