Αν θέλετε να αποκτήσετε μια πληρέστατη εικόνα της υγείας σας. το διαγνωστικό κέντρο Genelabs , σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες έχει σχηματίσει έναν πλήρη αιματολογικό έλεγχο που περιλαμβάνει όλους τους αιματολογικούς δείκτες που είναι απαιραίτητοί για να αποκτήσουμε μια συνολική εικόνα της υγείας μας.

Οι δείκτες που περιλαμβανόνται είναι:

 

Αιματολογικό Check-Up
Γενική Αίματος: Αιματοκρίτης, Αιμοσφαιρίνη, Ερυθρά & Λευκά Αιμοσφαίρια, Αιμοπετάλια, Τύπος Λευκών, Ερυθροκυτταρικοί Δείκτες, Γενική Ούρων, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, Ολικά Λιπίδια, Σάκχαρο, Σίδηρος

Εξέταση HIV & HCV
Αιματολογική εξέταση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα HIV & HCV (Ηπατίτιδα C)

Τεστ ΠΑΠ-Γυναίκες

Η εξέταση αυτή, έχει σκοπό τον εντοπισμό πιθανών παθολογικών κυττάρων ή μη φυσιολογικών κυττάρων πάνω στο τράχηλο. Παράλληλα, εντοπίζει τον ιό HPV ο οποίος πλέον ταλαιπωρεί πάνω από 40 με 45% του γυναικείου πληθυσμού. Με το τεστ ΠΑΠ, μπορούν να εντοπιστούν ελαφριές κολπίτιδες, τραχηλίτιδες ή πιθανές μυκητιασικές μολύνσεις που μπορούν να σας προκαλέσουν πολλά προβλήματα αν δεν διαγνωστούν και αντιμετωπιστούν έγκαιρα.

Εξέταση PSA-Άνδρες

Οι άντρες πρέπει αντίστοιχα να εξετάζονται για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη, ειδικά μετά την ηλικία των 50 ετών. Με μία απλή εξέταση αίματος μπορεί να προσδιορισθεί το PSA, μία ουσία η οποία παράγεται φυσιολογικά από τον προστάτη και βοηθάει στη ρευστοποίηση του σπέρματος.

Έλεγχος Θυρεοειδούς
Θα σας υποδείξει τυχόν ανωμαλίες στη λειτουργία του αδένα, που επηρεάζουν σημαντικά τον οργανισμό σας. Περιλαμβάνει έλεγχο Τ3, Τ4, TSH, Έλεγχο Αντισωμάτων anti-Tpo.

Λιπιδαιμικός Έλεγχος
Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL , LDL, Απολιποπρωτεΐνη Apo A1, Απολιποπρωτείνη Apo B, Lp(a))

Πλήρης Έλεγχος Σακχαρώδους Διαβήτη
Γενική αίματος, ΤΚΕ, Σάκχαρο, Ουρία, Ουρικό Οξύ, Κρεατινίνη, Γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη HbA1C

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@genelabs.gr για περισσότερες πληροφορίες.

English EN Greek EL