Το κέντρο μας παρέχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε από την άνεση του σπιτιού σας ή της εργασίας σας οποιοδήποτε αιματολογικό ή μοριακο έλεγχο έχετε αμελήσει. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να πραγματοποιήσετε προληπτικούς αιματολογικούς ελέγχους , όπως Check up που περιλαμβάνει τους απαραίτητους αιματολογικούς δείκτες μέχρι εξειδικευμένες μοριακές εξετάσεις. Στο πλαίσιο της υπηρεσίας το κέντρο μας δέχεται και παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ.

Ο αιματολογικός έλεγχος κατ οίκον  πραγματοποιείται από ειδικά καταρτισμένο προσωπικό τηρώντας τα αυστηρότερα πρωτόκολλα ασφαλείας συμβατά με τους τελευταίους  ποιοτικούς ελέγχους.Ο αιμολήπτης εισέρχεται στο χώρο του ασθενούς κατόπιν πρότερης συνεννόησης με ειδικό εξοπλισμό έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η επαφή του ασθενούς με τον αιμολήπτη.

Η υπηρεσία καλύπτει ολόκληρη την περιοχή του Δήμου Αθηναιών, την Βόρεια Αθήνα , την Δυτική και την Νότια κατόπιν πρότερης συνεννόησης.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2106444230 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@genelabs.gr

English EN Greek EL