Ειδικά πακέτα προληπτικού ελέγχου

Το κέντρο μας προσφέρει τα ακόλουθα πακέτα προληπτικού αιματολογικού ελέγχου:

 

Αιματολογικό & Ουρολογικό Check-Up
Γενική Αίματος: Αιματοκρίτης, Αιμοσφαιρίνη, Ερυθρά & Λευκά Αιμοσφαίρια, Αιμοπετάλια, Τύπος Λευκών, Ερυθροκυτταρικοί Δείκτες, Γενική Ούρων, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, Ολικά Λιπίδια, Σάκχαρο, Σίδηρος.

Εξέταση PSA
Οι άντρες πρέπει αντίστοιχα να εξετάζονται για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη, ειδικά μετά την ηλικία των 50 ετών. Με μία απλή εξέταση αίματος μπορεί να προσδιορισθεί το PSA, μία ουσία η οποία παράγεται φυσιολογικά από τον προστάτη και βοηθάει στη ρευστοποίηση του σπέρματος.

Εξέταση HIV & HCV
Αιματολογική εξέταση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα HIV & HCV (Ηπατίτιδα C).

Τεστ ΠΑΠ
Η εξέταση αυτή, έχει σκοπό τον εντοπισμό πιθανών παθολογικών κυττάρων ή μη φυσιολογικών κυττάρων πάνω στο τράχηλο. Παράλληλα, εντοπίζει τον ιό HPV ο οποίος πλέον ταλαιπωρεί πάνω από 40 με 45% του γυναικείου πληθυσμού. Με το τεστ ΠΑΠ, μπορούν να εντοπιστούν ελαφριές κολπίτιδες, τραχηλίτιδες ή πιθανές μυκητιασικές μολύνσεις που μπορούν να σας προκαλέσουν πολλά προβλήματα αν δεν διαγνωστούν και αντιμετωπιστούν έγκαιρα.

Πλήρης Αιματολογικός Έλεγχο Θυρεοειδούς
Θα σας υποδείξει τυχόν ανωμαλίες στη λειτουργία του αδένα, που επηρεάζουν σημαντικά τον οργανισμό σας. Περιλαμβάνει έλεγχο Τ3, Τ4, TSH, Έλεγχο Αντισωμάτων anti-Tpo.

Καλλιέργεια Κολπικού-Τραχηλικού Υγρού
Εξέταση για εντοπισμό μικροβίων όπως: μύκητες, τριχομονάδες, Neisser με καλλιέργεια αερόβιων, αναερόβιων βακτηριδίων για μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, χλαμύδια με άμεσο παρασκεύασμα για μύκητες, κόκκους, τριχομονάδες.

 

Eεπικοινωνήστε μαζί μας είτε εδώ είτε εναλλακτικά στο 2106444230 για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

Leave a reply